Huomenlahja tarkoittaa lahjaa, joka annetaan tuoreelle miehelle tai vaimolle lahjaksi huomenpäivänä, eli hääyön jälkeisenä aamuna.

 

Valokuva - tai vaikka kokonainen valokuvakirja tai kalenteri - on ikimuistoinen ja varmasti kumppanillesi mieluisa huomenlahja. Huomenlahjakuviin voivat tulla niin naiset kuin miehet!

Huomenlahjakuvat ovat hyvällä maulla otettuja, taiteellisia, usein paljastavia kuvia. Asuna kuvissa voi olla kaunis mekko, alusvaatteet tai vaikkapa vain huivi tai henkselit. Kuva voi olla niin kesy tai rohkea kuin sinusta itsestä hyvältä tuntuu.

Kuva on lahja puolisollesi, joten kuvausta voidaan suunnitella hänen mieltymystensä kautta. Voit ottaa kuvaukseen mukaasi myös esineitä tai asusteita, kuten laukun, korkkarit, rullaluistimet... Vain mielikuvitus on rajana!

Meillä jokaisella on oma näkemys kauneudesta. Kuvasi voivat olla juuri niin sensuelleja, romanttisia tai eroottisia kuin itse haluat. Kuvaus suunnitellaan yhdessä kuvaajan kanssa etukäteen - kuvaushetken spontaanisuutta unohtamatta.

 

Tervetuloa kokemaan elämys, josta on iloa vielä vuosienkin kuluttua!

Katseletko sivua mobiililaitteella? Siirry kevyeeseen mobiiliversioon.

© Studio Amanda Oy 2017