Jarkko on Studio Amandan toinen omistaja ja toimitusjohtaja.

Jarkko kuvaa reippaalla tyylillään esimerkiksi vihkikuvauksia sekä tuote- ja mainoskuvauksia.

Jarkko on myös Amandan tyttöjen korvaamaton tekninen tuki ja turva.

"Olen ollut Studio Amandan omistaja vuodesta 2004. Sitä ennenkin olin tehnyt työtä tavalla tai toisella valokuvauksen parissa jo reilun vuosikymmenen. Pidän valokuvaamisesta ja myös ihmisten palvelu on lähellä sydäntäni.

Valokuvauksen lisäksi koulutan tulevia mestarivalokuvaajia kuvankäsittelyn saloihin valokuvauksen opinahjossa, Visuaaliviestinnän Instituutissa. Olen myös toiminut valokuvausalan liittojen luottamushenkilönä sekä Suomen Ammattivalokuvaajien puheenjohtajana.

Olen avoin ja rempseä, ja toivonkin että tyylini rentouttaa esimerkiksi vihkiparit jännittävänä päivänään. Koen erikoisosaamisalakseni miljöössä kuvaamisen. Veisin ulos mielelläni vihkiparien lisäksi myös perheet, rippinuoret ja ylioppilaat. Esimerkiksi kotimiljöössä kuvattuihin kuviin saa aivan omanlaisensa tunnelman ja rennon ilmapiirin.

Minulta löytyy paljon kokemusta tuote- ja mainoskuvien kuvaamisesta. Myös interiööri- ja julkisivukuvaukset sekä esite- ja henkilöstökuvat ovat minulle mieluista puuhaa.

En myöskään epäröi pistää itseäni likoon studion lattialla kontaten ja laulaen saadakseni perheiden nuorimmaiset sulamaan hymyyn. Kolmen lapsen isälle lasten kanssa toimiminen on tuttua!"

 

- Jarkko, Valokuvaamo Studio Amanda

Esimerkkejä kuvaamistani kuvista

Katseletko sivua mobiililaitteella? Siirry kevyeeseen mobiiliversioon.

© Studio Amanda Oy 2017