Maaret on Studio Amandan toinen omistaja ja myymälävastaava.

Maaret viihtyy parhaiten muotokuvausten parissa vauvasta vaariin. Maaretin puoleen voit kääntyä myös esimerkiksi kuvankäsittelyä tai laskutusta koskevissa asioissa.

"Tulin Studio Amandaan kesätöihin 18-vuotiaana, kesäkuussa 2002, ja sillä tiellä olen yhä melkein 15 vuotta myöhemmin.

Valokuvausala on tuntunut minulle omalta pikkutytöstä asti, valokuvaaja-tätini ja isäni valokuvausharraksen vaikutuksesta. Nuorena tyttönä haaveenani oli tulla valokuvaajaksi ja omistaa valokuvaamo.

Amandan toiseksi omistajaksi ryhdyin vuonna 2007, toimittuani jo useamman vuoden myymälävastaavana. Nuorempana opiskelin liiketaloutta sekä yritysjohtamista. Valokuvausta olen opiskellut Visuaaliviestinnän Instituutissa Kuva-artesaanin (KUI) tutkinnon muodossa.

Kaikista mieluiten kuvaan ihmisiä, lasten ja vastasyntyneiden vauvojen kuvaamisen olessa kaikkein lähinnä sydäntäni. Myös ruokakuvaukset ovat herkullista vaihtelua arkeen.

Rakastan työtäni, jossa saan olla mukana ihmisten suurissa iloissa ja suruissa, ja nähdä kaunetta jokapuolella ympärilläni. Olen myös onnekseni saanut ympärilleni maailman parhaan työtiimin. Niin urallani kuin elämässä minua vievät eteenpäin unelmat ja tavoitteet."

 

- Maaret, Valokuvaamo Studio Amanda

 

Esimerkkejä kuvaamistani kuvista

Katseletko sivua mobiililaitteella? Siirry kevyeeseen mobiiliversioon.

© Studio Amanda Oy 2017